Meisje van regendouche in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan media-aandacht af

met videoDe bedrijfseigenaar die donderdag een oproep op Facebook plaatste om het meisje te vinden dat door een van zijn medewerkers in Deventer op een regendouche was getrakteerd, is vandaag overstelpt door de media. Danny Stelder wees alle interview-verzoeken af. ,,Het begon erop te lijken dat wij er via een marketingstunt een slaatje uit probeerden te slaan, maar dat is absoluut mijn doel niet geweest.”

5 reacties

 • Harmke Karsten

  1 maand geleden
  Hier kon niemand aan ontkomen, daarom liep dat meisje ook, gezien de plas overal (fiets & auto gedeeltd) temidden in de tunnel!! Azijnpissers houdt je!!
 • Melroy van den Berg

  1 maand geleden
  Volgens mij wist de cameraman exact wat er komen ging. Haha
 • Annelies van de Wier Vroomen

  1 maand geleden
  Dat gebeurt overal, dat je kletsnat wordt als er n auto voorbij rijdt. Ook als straten ondergelopen zijn, zijn er genoeg, die toch met de auto nergens naar kijken, die golfslag krijgen de mensen ook bij de voordeur. Ik vind dat asociaal!
 • Marc van der Wee

  1 maand geleden
  Hey Marjan, Ik ben het helemaal met u eens! Wellicht meldt het slachtoffer zich alsnog en kan het goedgemaakt worden. Het is op het filmpje niet goed te zien, maar ik heb niet de indruk dat zij echt vol geraakt wordt door de golf... Niettemin is het niet netjes wat de bestuurder deed, al zal het ook geen opzet geweest zijn.
 • marjan drenth

  1 maand geleden
  Prima reactie van deze directeur. Goed om op deze wijze verantwoordelijkheid te nemen. Chapeau en alle waardering. Azijnpissers neem een voorbeeld aan deze actie. Maakt de wereld een stukje mooier en ik ben zeker dat het “slachtoffer” nadien kan 😜
 1. Boeren rijden met trekkers snelwegen op en stichten brand • Man aangehouden na blokkade op A28
  BOERENPROTEST
  107

  Boeren rijden met trekkers snelwegen op en stichten brand • Man aangehou­den na blokkade op A28

  De boeren waren maandag sinds het middaguur op verschillende plekken in het land opnieuw de weg op gegaan uit protest tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op meerdere snelwegen, zoals de A67, de A28 en de A2, stonden vandaag tractoren en kan het verkeer niet doorrijden. In de avond werd zelfs op meerdere plaatsen brand gesticht. Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

Deventer