Mensen spotten als gratis vermaak bij Deventer kermisbingo

videoTe dik persoon met snack. String boven broek. Pens onder shirt uit. Zwanger en rokend. Krijsend kind, tattoo in gezicht én 'geen beha, wel nodig'. Het zijn maar een paar van de 63 kwalificaties op de lijst van de populaire Deventer Kermisbingo. 

Trend dit jaar op de Deventer terrassen, tijdens de traditionele Zomerkermis: Deventer kermisbingo. Doel van het weinig serieuze en officieuze spel (zonder prijzen) is mensen 'spotten' en vervolgens afvinken op een lijst met 63 vakjes, om zo tot een volle bingokaart te komen. De omschrijvingen zijn kernachtig, maar weinig vleiend: van 'obesitas-familie', 'spugen op de grond', 'sokken in slippers' en 'te grote ronde oorbellen' tot 'zwanger en rokend' en 'Go Ahead Eagles-shirt'. 

  1. Eis: 32 maanden voor Deventenaar die in Oldenzaal door het lint ging

    Eis: 32 maanden voor Devente­naar die in Oldenzaal door het lint ging

    Op 25 maart dit jaar komt er rond een uur of negen in de avond een paniektelefoontje binnen bij de 112-alarmcentrale. Terwijl er op de achtergrond huilende kinderen te horen zijn en er een ruit kapot wordt geslagen, hoort de centralist een vrouw uit Oldenzaal uitroepen dat haar vriend net is neergestoken door haar ex-man. “Hij is helemaal gek geworden, hij slaat nu het raam kapot, hij staat voor de deur”, roept ze.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

  • Ja, het is een echte topboom! (90%)
  • Hij kan er zeker mee door. (5%)
  • Deventer verdient een mooier exemplaar. (3%)
  • Deze boom is het aanzien niet waard. (2%)
3271 stemmen