Met deze video over Deventer wil de gemeente harten veroveren

Hoe draag je trots uit? Met die vraag wisten ze bij Rocketboys wel raad, toen de gemeente een reeks nieuwe video’s over de stad wilde hebben. Samen met andere talentvolle videomakers is hij aan de slag gegaan. Het resultaat slaat aan. ‘Dat zoveel mensen het delen, zegt dat we wel iets goeds hebben gedaan.’

‘Wat is dat toch met Deventer? Is het de stad die je laat blijven? Of de sfeer waarvoor je kwam? Zijn het de mensen, de huizen, de drukte die doet bruisen, de steegjes en de pleinen of is het toch de rust?’ Het antwoord wordt gegeven in de gelikte video die de makers van Rocketboys samen met Million Miles en Golbach & Co hebben gemaakt. Vier maanden lang is er aan een viertal ‘films’ over Deventer gewerkt en de allesomvattende video werd tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd. 

  1. LIVE | Corona in de regio: Rini uit Colmschate boos vanwege weigering bij Jumbo, verbod op luilakken

    LIVE | Corona in de regio: Rini uit Colmschate boos vanwege weigering bij Jumbo, verbod op luilakken

    Oost-Nederland is creatief als het gaat om oplossingen verzinnen voor de coronamaatregelen. Heuse drive-in’s schieten als paddenstoelen uit de grond en bij verzorgingshuizen staan hoogwerkers om een bezoekje aan oma op twee hoog toch mogelijk te maken. Ondanks al die mooie initiatieven maakt het coronavirus iedere dag nieuwe slachtoffers. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het regionale nieuws over het virus.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer