Ulebelt-medewerkster Carol Hageman leidt Dieka (links) en Donna rond in hun nieuwe onderkomen. Op de achtergrond de andere geiten in hun huidige weitje.
Volledig scherm
PREMIUM
Ulebelt-medewerkster Carol Hageman leidt Dieka (links) en Donna rond in hun nieuwe onderkomen. Op de achtergrond de andere geiten in hun huidige weitje. © FOTO HISSINK

Milieubewust leren leven kan in Deventer bij de Ulebelt ook online heel goed

De kinderboerderij, de vlindertuin, het restaurant: bij de Ulebelt aan de Maatmanweg in Deventer zit alles op slot. Corona. Achter de schermen wordt er wel volop gewerkt. Vooral de duurzaamheidsprojecten bij de mensen thuis gaan gewoon door, al komen de medewerkers van de Ulebelt niet meer in de wijk zelf. ,,We helpen iedereen nu online op weg, daarna doen ze het zelf.”

 1. Timon (23) uit Diepenveen is de Mark Rutte onder de studenten: jonge ‘premier’ wil nuchtere Sallandse politiek
  PREMIUM

  Timon (23) uit Diepenveen is de Mark Rutte onder de studenten: jonge ‘premier’ wil nuchtere Sallandse politiek

  Timon Metz (23), geboren en getogen in Diepenveen, is verkozen tot minister-president van het eerste Nederlandse studentenkabinet. Metz en zijn ministersploeg, bestaande uit andere studenten, gaan een rol spelen bij de vorming van het échte kabinet, direct na de Kamerverkiezingen. Met ’s lands echte leider, Mark Rutte, sprak Metz al en stelde hem meteen maar een prikkelende vraag. ,,Wat is nou een goed moment om te stoppen als minister-president?”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

 2. Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwembad in
  Play

  Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwem­bad in

Deventer