Een impressie van de vernieuwde Adelaarshorst. Links de vernieuwde Brinkgreverwegtribune, aan de overkant de nieuwe IJsseltribune. Go Ahead Eagles dubt nog over vier varianten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de vernieuwde Adelaarshorst. Links de vernieuwde Brinkgreverwegtribune, aan de overkant de nieuwe IJsseltribune. Go Ahead Eagles dubt nog over vier varianten. © I'M Architecten

Minder rommelig en hogere tribunes: dit zijn de varianten voor het vernieuwde GA Eagles-stadion

Een nieuwe IJsseltribune, die een stuk hoger wordt dan nu. Ook de B-Side krijgt een facelift. Hóe hoog beide nieuwe tribunes van het GA Eagles-stadion in Deventer exact worden, is nog de vraag. Net als of het stadion open of dichte hoeken krijgt. De club heeft vier varianten uitgewerkt.

3 reacties

 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  In tegenstelling tot Roy Wesselink, hoop ik juist dat de hoeken openblijven. Dat vind ik nu juist de typische Engelse stijl. Smaken verschillen nu eenmaal.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Leuk, hoop wel op dichte hoeken voor het geluid en een Engels uiterlijk, zoals bij Fulham zou perfect zijn 💪🦅
 • Massimo Tardelli

  2 maanden geleden
  Dat zijn wel heel veel balken waar je tegenaan kijkt. Dat zie je niet vaak meer in een nieuw stadion. Maar goed, in de jaren 70 hadden alle clubs dat en dit is een retro stadionnetje, dan kan het wel. Bouwen maar.

In samenwerking met indebuurt Deventer