Agenten vlak na het ongeluk in de fietstunnel.
Volledig scherm
Agenten vlak na het ongeluk in de fietstunnel. © Rens Hulman

Moeder loopt hersenletsel op bij ongeluk fietstunnel Deventer, taakstraf voor bellende veroorzaker

Een 23-jarige bestuurder van een snorfiets is vandaag veroordeeld tot 90 uur taakstraf en een voorwaardelijke rijontzegging van 9 maanden. De rechtbank vindt dat de man uit Deventer aanmerkelijk onvoorzichtig reed toen hij in een fietstunnel een ernstig ongeval veroorzaakte.

18 reacties

 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Hopelijk herstelt de mevrouw er geheel en houdt ze er geen geestelijke schade aan over. Overigens bijzonder hoe de gemeente toegeeft aan niet oplettende fietsers en diverse paaltjes heeft verwijderd. Volgens mij werkt dit averechts.
 • Miranda Jansen

  1 maand geleden
  Hoezo 'voorwaardelijke' rijontzegging? Na het ernstige letsel dat hij bij die vrouw heeft veroorzaakt, terwijl hij aan het telefoneren was tijdens het rijden??? Ongelofelijk! En naar therapie kan hij ook met de fiets of met de bus. Dit had hij van te voren moeten bedenken. Telefoneren tijdens het rijden is levensgevaarlijk! en moet passend (en niet slap!!) bestraft worden.
 • Jeroen Ridder

  1 maand geleden
  Verkeersveiligheid is geen prioriteit in Nederland. Belachelijk lage straf, strafrecht moet nodig op de schop. Al eens eerder gemeld; kijk naar Noorwegen.
 • Wetters

  1 maand geleden
  Onbegrijpelijk lage straf. Schande, ernstig letsel voor die mevrouw, rechter!!!
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Iemand de vernieling inrijden en dan taakstrafje..! Dat kan alleen in Nederland...

Deventer