Stukje van de N348. Dit is in Deventer, ter hoogte van de Vijfhoek en Schalkhaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Stukje van de N348. Dit is in Deventer, ter hoogte van de Vijfhoek en Schalkhaar. © Ronald Hissink

N348 tussen Raalte en Deventer voor langere tijd gesloten voor onderhoud (maar geld voor minder files is er niet)

De N348, de verbindingsweg tussen Deventer en Raalte, wordt komend jaar flink aangepakt. Maar meer rijbanen of een hogere maximumsnelheid vanaf afslag A1 Deventer-Oost? Die wensen zijn niet opgenomen in de werkzaamheden.

2 reacties

 • Alexander Bakker

  2 maanden geleden
  @T. de Vos, ik weet niet hoe de verkeerssituatie en de wegkwaliteit op dat traject zijn, maar een meerbaanse snelweg die Deventer en Raalte met elkaar verbindt zal toch niet noodzakelijk zijn? Het doel lijkt me gewoon periodiek groot onderhoud, zoals elke weg periodiek onderhoud nodig heeft vanwege slijtage. Als je er een meerbaanse snelweg van wil maken in plaats van de provinciale weg die het nu is, is die weg een stuk langer dicht en kost het vele miljoenen meer.
 • T. de Vos

  2 maanden geleden
  sorry hoor , zo'n lange tijd , en het levert niets op , of de snelheid omhoog kan is niet bekeken. waar zijn ze mee bezig ?
 1. Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen
  PREMIUM

  Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen

  Go Ahead Eagles maakt al 120 jaar deel uit van de voetbalgeschiedenis. Het begon op 2 december 1902, toen Han en Karel Hollander Be Quick oprichtten. De rijke historie die de club opbouwde, hadden de broers nooit voorzien. Grootheden als Jimmy Miller en Gerrit Niehaus droegen het roodgele shirt. En nog veel meer iconische voetballers zetten voet aan wal in Deventer. Een reis door twaalf decennia langs ontelbare elftallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer