Na wederopstanding GA Eagles volgt nu ook herstel stadionmuur

videoNa de wederopstanding van Go Ahead Eagles op het veld afgelopen seizoen, is zaterdag de herrijzenis van de alom geliefde stadionmuur aan de Vetkampstraat in gang gezet.

Er zijn weinig Deventenaren die niet langs de historische stadionmuur van GA Eagles zijn gelopen. Des te groter was het verdriet toen begin 2018 een deel van de muur het begaf door een storm. Op de vroege zaterdagochtend, als menig Deventenaar nog op één oor ligt, steken supporters en vrijwilligers de handen uit de mouwen aan de Vetkampstraat. Om de muur weer op te bouwen.

  1. Tuinfeest presenteert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boekenmarkt

    Tuinfeest presen­teert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boeken­markt

    Het Tuinfeest aan de vooravond van de Deventer Boekenmarkt staat garant voor een avond vol dichterlijke optredens. Het poëziefestival op de zaterdag heeft klinkende namen als Dimitri Verhulst, Ellen Deckwitz en Judith Herzberg vastgelegd. Maar ook mensen als Dean Bowen (stadsdichter van Rotterdam), Maxime Garcia Diaz (winnares NK Poetry Slam) en Jonathan Griffioen (winnaar J.C. Bloem-poëzieprijs)zijn aanwezig. Deventer stadsdichter Wibo Kosters presenteert op zijn afscheidsavond geen bundel, maar een lp.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer