Neergestoken man uit Eefde trekt bloedspoor van 800 meter door Deventer: ‘De brandweer ruimt het op’

VIDEO | updateEen 48-jarige man uit Eefde is vannacht rond 03.30 uur met een nog onbekend voorwerp gestoken op het terras van de Ierse pub Irish Elk. De man heeft daarna drie uur lang bloedend rondgelopen en daarbij een spoor van honderden meters door de binnenstad van Deventer getrokken. 

3 reacties

 • jos zoet

  4 weken geleden
  Wat een sensatiekop bij dit artikel!
 • Gerard Gout

  4 weken geleden
  De straffen voor ook dit soort misdaden zijn m.i. véél te laag!! G. Gout.
 • Antje Machiels

  4 weken geleden
  Het is toch verschrikkelijk dat er personen worden neer gestoken. Waar moet dat toch heen met dit landen het slachtoffer sterkte!
 1. Alcides bekert door na strafschoppen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers
  Liveblog

  Alcides bekert door na strafschop­pen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers

  Alcides had het een tijdje lastig in de Hoofdklasse A, maar slaagde erin om de laatste twee competitieduels winnend af te sluiten. De ploeg uit Meppel begon zondagmiddag dus vol vertrouwen aan de bekerontmoeting met VV Emmen. Van harte ging het niet, maar Alcides bekert wel een ronde verder. In het liveblog hadden we ook uitgebreid aandacht voor de derde klasse D, waarin Robur et Velocitas met ruime cijfers won van Albatross en Activia eindelijk van de hatelijke nul punten af is. Ook Groen Wit’62 kwam in actie. Het echte spektakel bleef uit, maar interessant was de speeldag wel degelijk.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer