Luuk Brouwers is na zijn 3-1 voor GA Eagles het middelpunt van een Deventer feestje. Heracles werd zaterdag met 4-2 bedwongen.
Volledig scherm
Luuk Brouwers is na zijn 3-1 voor GA Eagles het middelpunt van een Deventer feestje. Heracles werd zaterdag met 4-2 bedwongen. © Pro Shots / Erik Pasman

Negental GA Eagles grijpt op heroïsche wijze de winst tegen Heracles

wedstrijdverslagIn een duel vol fouten, twee rode kaarten, negen minuten extra tijd en ‘vreemde’ doelpunten hervond Go Ahead Eagles zaterdagavond op miraculeuze wijze het juiste spoor richting handhaving in de eredivisie. Met negen man - Giannis Botos en Isac Lidberg werden door arbiter Martens van het veld gestuurd - sleepte de ploeg uit Deventer op welhaast heroïsche wijze een 4-2 tegen Heracles Almelo uit het vuur.

  1. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

    Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.

In samenwerking met indebuurt Deventer