De Brink, op Hemelvaartsdag weer helemaal schoon.
Volledig scherm
De Brink, op Hemelvaartsdag weer helemaal schoon. © de Stentor

Niets herinnert meer op Hemelvaartochtend aan Deventer promotiefeest

Het was een dolle boel tot diep in de donderdagnacht met een hossende mensenmassa. Achtergelaten glaswerk en blikjes herinnerden er rond een uur of drie aan dat GA Eagles-supporters zelf maar de drank hadden meegenomen, nu de horeca gesloten is.

 1. Werkgroep Gorssel wil duidelijkheid bieden over toekomst sportaccommodaties: ‘Raad moet voor einde jaar besluit nemen’
  PREMIUM

  Werkgroep Gorssel wil duidelijk­heid bieden over toekomst sportaccom­mo­da­ties: ‘Raad moet voor einde jaar besluit nemen’

  De beslissing van de Lochemse raad eind vorig jaar om in Gorssel geen groot nieuw sportcomplex te bouwen, blijft controversieel in het dorp. De besturen van de tennisclub en het zwembad zijn uit onvrede uit de lokale werkgroep GA! gestapt die het plan had gemaakt. Maar ook bestaat er in Gorssel veel onduidelijkheid over wat er met de sporthal en school gaat gebeuren. De overgebleven leden van de werkgroep willen daar nu duidelijkheid over bieden.
 2. Bezorgde Deventenaren maken bij stadhuis herrie over windmolens én uitspraken wethouder
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Bezorgde Deventena­ren maken bij stadhuis herrie over windmolens én uitspraken wethouder

  Een flinke storm aan geluid vanavond op het Grote Kerkhof voor het stadhuis. Mensen met fluiten, potten en deksel en voetbaltoeters. De herrie was niet vanwege het EK-voetbal met Oranje, maar vanwege de plannen van de gemeente Deventer, die de basis vormen voor de plaatsing van windmolens. Bewoners van met name Colmschate(-zuid), maar ook bijvoorbeeld Bathmen en omliggende kernen zijn fel tegen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer