De eerste uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen komen binnen in de Burgerzaal van het Deventer stadhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen komen binnen in de Burgerzaal van het Deventer stadhuis. © archief/Foto Hisssink

Nieuwe coalitie Deventer vraagt input uit hele raad voor akkoord: ‘We gaan er écht wat mee doen’

De vier partijen in Deventer die samen een coalitie willen vormen, hebben vanavond bij de overige partijen gepeild hoe zij denken over thema’s als participatie door de inwoners en de verhouding tussen de coalitie en oppositie. Moeilijke vragen die je niet zomaar in een bijeenkomst van een uurtje beantwoorden kunt, was de reactie van de overige fracties in de gemeenteraad.

1 reactie

 • Emma Nieboer

  11 maanden geleden
  Misschien kan één van de partijen ook eindelijk, na jaren, iets doen aan de overlast van fietsers etc. in de Nieuwe Plantsoen. Daar wordt al jaren, door verschillende mensen en groepen om gevraagd. Velen denken dat daar gewoon gefietst mag worden en dat voetgangers de ongewenste bezoekers van het plantsoen zijn. Al zouden er alleen maar borden, die aangeven dat het een voetgangersgebied is, worden geplaatst. Dat zou voor velen al duidelijkheid geven.
 1. Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wielerploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’
  PREMIUM
  wielrennen

  Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wieler­ploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’

  Joren Bloem (23) boekte afgelopen seizoen zijn eerste aansprekende resultaten in kleinere internationale koersen, en stapte zodoende over van de ene continentale ploeg Abloc naar nieuwkomer TDT-Unibet. Voor de Achterhoeker bleek de werkelijkheid bij zijn nieuwe ploeg nog mooier te zijn dan dat hij had verwacht. Vandaag eindigde hij als tweede in de tweede etappe van Olympia’s Tour.
  Marle

In samenwerking met indebuurt Deventer