Volledig scherm
Marco Dirksen, de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Salland © Rabobank Salland

Nieuwe directie
Rabobank Salland

Directievoorzitter Ed den Besten van Rabobank Salland neemt in januari afscheid van de bank. Opvolger is Marco Dirksen, die afgelopen april werd benoemd tot directeur bedrijven bij de bank. Den Besten heeft jarenlang gewerkt voor de bank in Salland.

De nieuwe directievoorzitter zegt veel mogelijkheden te zien voor Rabobank Salland. ,,De bank staat er goed voor en investeert veel in Salland. Belangrijke opdracht voor mij en mijn collega’s is onze maatschappelijke impact in Salland verder te vergroten. Salland heeft veel potentie en we willen graag bijdragen aan een klimaat waarin het uitstekend wonen, leven, werken en ondernemen is’’, aldus Dirksen, die in Lettele geboren is en in Deventer woont.

Voorzitter Karel Heijink van de Raad van Commissarissen van Rabobank Salland zegt blij te zijn met Dirksen een lokaal zeer betrokken opvolger te hebben gevonden voor Den Besten, die zijn taken woensdag overdraagt. ,,We zijn hem veel dank verschuldigd. Hij draagt een sterke Rabobank Salland over aan zijn opvolger’’, aldus Heijink.

Het management van de bank bestaat verder uit Raaltenaar Paul Maas als directeur bedrijven en Annemiek Hiddink als manager particulieren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer