De Smidsgang is op dit moment volledig afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Smidsgang is op dit moment volledig afgesloten. © Ronald Hissink

Nieuwe Smidsgang moet bezoeker ‘uitnodigen’ om stad in te gaan met lichter en vrolijker uitstraling

Na jaren plannen maken en uitstellen komt de herinrichting van de Smidsgang er dan eindelijk. De passage in het centrum, waar jaarlijks zo’n miljoen mensen doorheen lopen, was donker en grauw, maar moet nu een stuk vrolijker worden. De gemeente hoopt daarmee de steeg uitnodigender te maken. 

5 reacties

 • B huve

  1 jaar geleden
  Nog meer promotie voor de centrumparkeer garage, zonde hoor. Eerst al de entree vanaf het station opknappen voelt nog logisch maar de centrumgarage is te ver in het centrum gelegen en al het autoverkeer op die plek is bijzonder storend voor de mensen die met de fiets naar het centrum willen en naar de fietsparkeerplaats naast deze garage.
 • albert van der parren

  1 jaar geleden
  Alles was lange tijd dicht.nou Alles open gaat gooien ze de boel dicht. Nou zal lekker worden door de hema heen
 • JC Riemsdijk

  1 jaar geleden
  Kansloos dus want alles valt en staat met handhaven. Het was netjes geregeld bloembakken in het midden in en uitlopende richting en veel mensen hielden zich eraan en alles keurig op orde behalve handhaven. Tja er zijn altijd weer mensen die vinden dat je de fiets daar neer moet zetten (ondanks verbod) of gewoon voor de HEMA omdat het anders een 2 meter extra lopen is met een stalling direct om de hoek. Ga eerst eens handhaven en laat elke fiets weghalen door Cambio. Dan knapt het zeker op!
 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Boeit totaal niet dit flut gangetje,ook niet als je het opsmukt. Maak je druk over de bomen die er nog even staan....
 • JJ Holthaus

  1 jaar geleden
  En het groen? Is daar geen rekening mee gehouden? Zonde