The Athlete's Foot vestigt zich ondanks corona in het pand tussen Vodafone en Open 32 in de Korte B. in Deventer
Volledig scherm
The Athlete's Foot vestigt zich ondanks corona in het pand tussen Vodafone en Open 32 in de Korte B. in Deventer © de Stentor

Nieuwe sneakerzaak in Deventer, maar corona vertraagt opening

Het goede nieuws voor sneakerliefhebbers in en rond Deventer; The Athlete’s Foot vestigt zich in de binnenstad. Het slechte nieuws: door de coronacrisis is de opening uitgesteld.

,,Het heeft nu geen zin om een winkel te openen’’, zegt Maikel Jongsma, die de zaak gaat runnen. De planning was om in april open te gaan, maar in verband met de coronacrisis is de verbouwing stilgelegd. In de binnensteden is het rustig en steeds meer winkels sluiten of zijn beperkt open. ,,Dan is het niet zinvol. Gelukkig heeft de pandeigenaar meegedacht en kunnen we probleemloos er twee maanden later in dan gepland.‘’ Opening is dan begin juni.

Korte B.

The Athlete’s Foot komt in de Korte B., op een A-locatie, dichtbij de Brink. Het gaat om het pand waar eerder Aktiesport zat, dat naar een pand iets verderop is verhuisd. 

The Athlete’s Foot is een bekende, landelijk opererende keten, met in deze regio vestigingen in Apeldoorn en Zutphen. De zaken verkopen sneakers van bekende (sport)merken en andere (sport)artikelen. Jongsma heeft al een zaak in Doetinchem. ,,Dat blijft gewoon, dit is een zaak erbij.‘’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer