Nog één wild avontuur voor de doodzieke Peter (56): op de scooter van Deventer naar Zuid-Frankrijk

videoOp de scooter naar Zuid-Frankrijk is een wild idee. Helemaal als je kanker hebt, in de laatste fase van je leven zit en je hond in een karretje meereist. Peter de Zeeuw (56) uit Deventer gaat het doen. 

Zijn beste maatje Peer snuffelt aan het nieuwe karretje. Volgend jaar april is de fietskar twee weken en 1300 kilometer lang zijn hondenmand. Een mobiele mand, want de kar hobbelt straks achter de scooter van baasje Peter de Zeeuw. ,,Toe maar Peer. Stap er maar eens in’’, spreekt hij Peer liefkozend toe. ,,Mooi hè? We gaan samen een mooie reis maken.”

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer