Volledig scherm
Foto archief. De Intertoys op de Flora. © FOTO HISSINK

Nu officieel: Intertoys op winkelcentrum Colmschate gaat weer open

Speelgoedwinkel Intertoys op winkelcentrum Colmschate heropent zaterdag 6 juli de deuren. De zaak zat dicht sinds de speelgoedreus in februari failliet ging. 

De geruchten over de heropening van de zaak gingen al langer. Lange tijd was er sprake van dat een franchisenemer de speelgoedwinkel aan de Flora mogelijk zou overnemen, maar die overname ketste af. De overnamekandidaat en de curator van Intertoys konden het uiteindelijk niet eens worden.

De zaak gaat toch door, maar als filiaal van Green Swan, de nieuwe eigenaar van de Intertoys-keten, niet als franchisezaak. Achter de ruit van de zaak wordt de heropening alvast aangekondigd. 

Volledig scherm
In de winkel wordt de heropening alvast aangekondigd. © Alex Hogeslag.
  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer