Volledig scherm
Foto archief. De Intertoys op de Flora. © FOTO HISSINK

Nu officieel: Intertoys op winkelcentrum Colmschate gaat weer open

Speelgoedwinkel Intertoys op winkelcentrum Colmschate heropent zaterdag 6 juli de deuren. De zaak zat dicht sinds de speelgoedreus in februari failliet ging. 

De geruchten over de heropening van de zaak gingen al langer. Lange tijd was er sprake van dat een franchisenemer de speelgoedwinkel aan de Flora mogelijk zou overnemen, maar die overname ketste af. De overnamekandidaat en de curator van Intertoys konden het uiteindelijk niet eens worden.

De zaak gaat toch door, maar als filiaal van Green Swan, de nieuwe eigenaar van de Intertoys-keten, niet als franchisezaak. Achter de ruit van de zaak wordt de heropening alvast aangekondigd. 

Volledig scherm
In de winkel wordt de heropening alvast aangekondigd. © Alex Hogeslag.
  1. Vijf oppositiefracties lopen weg bij debat over Deventer Cultuurvisie

    Vijf oppositie­frac­ties lopen weg bij debat over Deventer Cultuurvi­sie

    Deventer Belang, VVD, Deventer Sociaal, DeventerNu en Denk doen niet mee aan het debat over de veelbesproken Cultuurvisie. Voorafgaand aan het debat is in een besloten vergadering geheimhouding gelegd op een volgens de fracties relevant dossier voor de Cultuurvisie. Toen het ordevoorstel van Bert Kleine Schaars (Deventer Belang) voor uitstel van het cultuurdebat werd afgewezen, besloten de fracties na kort beraad de raadsvergadering te verlaten.
  2. CDA-raadslid verbaast zich over auto-evenement op ‘autovrij’ gemaakt Grote Kerkhof in Deventer

    CDA-raads­lid verbaast zich over au­to-evenement op ‘autovrij’ gemaakt Grote Kerkhof in Deventer

    Ze werd er naar eigen zeggen door verrast, toen ze zondag de kerkdienst in de Deventer Lebuiniskerk wilde bezoeken: talloze BMW's op het sinds begin dit jaar autovrij verklaarde Grote Kerkhof in hartje Deventer. CDA-raadslid Elske van der Mik uit Deventer wil hier opheldering over van het college van burgemeester en wethouders en heeft daarom schriftelijke vragen ingediend. Want is dat wel zo wenselijk, een auto-evenement op een autovrij plein?

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer