Nuran Florissen heeft zelf een oranje vlammetje op haar raam. Het vlammetje moet Nederland door om te laten zien dat je naar elkaar om kijkt. De Deventerse bestelde er gelijk maar veel meer: voor al haar buren ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Nuran Florissen heeft zelf een oranje vlammetje op haar raam. Het vlammetje moet Nederland door om te laten zien dat je naar elkaar om kijkt. De Deventerse bestelde er gelijk maar veel meer: voor al haar buren ook. © FOTO HISSINK

Nuran wil flat vol buren die omzien naar elkaar en bestelt 200 vlammend oranje raamstickers

Nuran Florissen heeft zelf een vlammende sticker op haar raam. Het teken van het Oranjefonds dat de Deventerse open staat voor andere mensen en een praatje. ,,Maar ik vond het nogal egoïstisch van mezelf om er maar eentje op te hangen. Dus ik heb er tweehonderd besteld. Ik ga ze samen met WijDeventer uitdelen bij mij in de flat.”

  1. Pijnlijke landing van Kramer op oude nest: zwak Go Ahead Eagles geeft AZ haar glans terug
    PREMIUM
    Rapport

    Pijnlijke landing van Kramer op oude nest: zwak Go Ahead Eagles geeft AZ haar glans terug

    Go Ahead Eagles had in de eredivisie jarenlang de reputatie van Wegenwacht. Tegenstanders met pruttelende motor werden niet zelden weer op gang gebracht en trapten na een Deventer oplapbeurt gretig het gaspedaal in op weg naar betere tijden. Het geplaagde AZ was zondagmiddag de nieuwste gebruiker van deze diensten. De Alkmaarders stevenden af op een crisis na drie nederlagen op rij, maar vonden tegen het pijnlijk zwakke en apathisch spelende GA Eagles de weg naar boven in de eredivisie terug (5-0).

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer