Volledig scherm
Een duik in de Zandwetering is onderdeel van de Groenste Obstakelrun op Keizerslanden. © FOTO HISSINK

Obstakelrun: En tijgeren maar in Deventer

Foto'sMet meer dan 1500 deelnemers noteerde de Obstakelrun op sportpark Keizerslanden zondag een record. Individuele deelnemers en teams, waaronder hele gezinnen, legden het sportieve parkoers af. 

Lopen, klauteren, ploegen, een plons in de Zandwetering en zelfs kanoën; alles zat in het rondje. Niet de snelste tijd, maar plezier staat voorop bij de deelnemers. Waarom spreekt Tim van Beek van het organiserende Sportbedrijf Deventer van de Groenste Obstakelrun? ,,Omdat het sportpark én het Zandweteringpark, de wetering en bos onderdeel zijn van het parkoers. Dat is nou het voordeel van een locatie aan de rand van de stad!’’ 

Hier onder meer foto's van het evenement.

Volledig scherm
© FOTO HISSINK
Volledig scherm
© FOTO HISSINK
Volledig scherm
© FOTO HISSINK
  1. Ernstig zieke Voorstenaar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Ernstig zieke Voorste­naar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Mark Gilligan wil niet langer lijdzaam toezien hoe hij steeds verder aftakelt. Hij verkiest de aanval tegen de slopende ziekte multiple sclerose (MS). De 54-jarige Voorstenaar is een crowdfundingactie gestart. Die moet 75.000 euro opleveren zodat hij in Mexico of Rusland een stamceltransplantatie kan ondergaan. Deze behandeling wordt in Nederland (nog) niet aangeboden. De actie kent een vliegende start: in een week is er al bijna 18.000 euro gedoneerd.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer