Koud? Welnee, Dion Gildemeester fietst gewoon wat harder om het warm te krijgen. De leerling uit groep 8 van De Zonnewijzer in Diepenveen houdt in elk geval tot 1 november de korte broek aan om geld in te zamelen voor Stichting Bo Minnée.
Volledig scherm
PREMIUM
Koud? Welnee, Dion Gildemeester fietst gewoon wat harder om het warm te krijgen. De leerling uit groep 8 van De Zonnewijzer in Diepenveen houdt in elk geval tot 1 november de korte broek aan om geld in te zamelen voor Stichting Bo Minnée. © Kevin Hagens

Of het nu vriest of dooit: Dion (10) uit Deventer houdt de benen bloot voor het goede doel

Hoewel de temperatuur in de nacht van zondag op maandag richting het vriespunt ging, trok de tienjarige Dion Gildemeester uit Deventer ’s ochtends gewoon weer zijn geliefde korte broek aan. Met de benen bloot fietste hij vervolgens naar de Zonnewijzer in Diepenveen. ,,Ik moet wel. Voor het goede doel.”

  1. Meesters en juffen Kindcentrum Rivierenwijk in Deventer geven drie weken vakantie op voor unieke zomerschool
    PREMIUM

    Meesters en juffen Kindcen­trum Rivieren­wijk in Deventer geven drie weken vakantie op voor unieke zomer­school

    Ondanks de verzengde hitte is de enige zomerschool van Deventer een groot succes. Juist nu, in tijden corona, zijn zomerscholen als die van Kindcentrum Rivierenwijk een uitkomst, omdat de opgelopen leerachterstand kan worden weggewerkt. De juffen en meesters van het Kindcentrum offeren er zelfs een deel van hun vakantie voor op. En de kinderen? Die doen maar wat graag mee, want de vakantie duurt al zolang.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer