Volledig scherm
De automobilist kwam met de schrik vrij bij het ongeluk op de A1. © News United/Rens Hulman

Ongeluk en kapotte vrachtwagen zorgden voor flinke vertraging op A1

Een botsing van twee vrachtwagens met een personenauto en een vrachtwagen met pech zorgden vanmorgen voor een kilometers lange file van stilstaand verkeer op de A1 rond Twello. Daardoor moesten weggebruikers rekening houden met een extra reistijd van zeker 30 minuten volgens Rijkswaterstaat.

Door het ongeluk werden aanvankelijk twee rijbanen afgesloten.  Daardoor ontstond een file tussen Lochem en Deventer.  Bij het passeren raakten twee vrachtwagens elkaar en botsten vervolgens op een auto, die dwars voor een van de  vrachtwagens tot stilstand kwam. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Een vrachtwagen met pech zorgde vervolgens verderop bij knooppunt Azelo ook voor verkeershinder.  Daar werd de rechterrijstrook afgesloten en het verkeer omgeleid.

Volledig scherm
De vrachtwagen met pech blokkeert een weghelft, waardoor er achter een flinke file is ontstaan. © News United/Rens Hulman
  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer