Ongeval bij kruising met defecte verkeerslichten in Deventer

VIDEOOp de kruising Raalterweg/Oosterwechelseweg in Deventer is zondagavond een ongeval gebeurd waarbij twee auto’s betrokken waren.

 1. Broers Marco en Renzo startten webshop als probeersel, nu staan overal dozen Lego in hun Deventer pand
  PREMIUM
  Met video
  1

  Broers Marco en Renzo startten webshop als probeersel, nu staan overal dozen Lego in hun Deventer pand

  Al jaren maken ze webshops voor anderen. In coronatijd dachten ze: laten we het zelf ook eens doen. Zo begonnen de Deventer broers Marco en Renzo Corrò aan de Lego-webshop Unieke Bricks. Ze belandden in de wondere wereld van Lego, waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zich vermaken. ,,Mijn moeder heeft tussen de orchideeën in haar vensterbank nu ook een orchidee van Lego staan.’’
 2. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.

In samenwerking met indebuurt Deventer