De bewuste foto die ABS-handbal gebruikte: De Nederlandse handbalsters vieren hun overwinning op het WK handbal in Japan.De Stentor kan de foto wel publiceren omdat de uitgeverij een contract met het ANP heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
De bewuste foto die ABS-handbal gebruikte: De Nederlandse handbalsters vieren hun overwinning op het WK handbal in Japan.De Stentor kan de foto wel publiceren omdat de uitgeverij een contract met het ANP heeft. © ANP

Onrechtmatig gebruik van deze foto kost handbalvereniging Bathmen halve loterijopbrengst

Zonder na te denken zette ABS-handbal uit Bathmen in januari bovenstaande foto bij een berichtje over hun clubloterij. Dat kwam ze duur te staan. De opbrengst van de loterij: 518,40 euro. De boete voor het onrechtmatig gebruik van deze ANP-foto (na verhoging): 292,50 euro. 

 1. Voetballers in Gorssel trainen al om 05.15 uur (tot ergernis van de buurman): ‘Gaan er geen gewoonte van maken’
  PREMIUM
  VIDEO
  16

  Voetbal­lers in Gorssel trainen al om 05.15 uur (tot ergernis van de buurman): ‘Gaan er geen gewoonte van maken’

  Wie niet beter weet, denkt naar een straftraining te kijken. Voormalig Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning heeft het een keer gedaan bij TOP Oss: zijn ploeg na een verloren wedstrijd midden in de nacht het veld opsturen. Precies hetzelfde zien we vanochtend in Gorssel: de plaatselijke hoofdmacht staat op een onchristelijk tijdstip op het trainingsveld. Geheel vrijwillig, dat wel.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer