Het vuurwapen bleek nep te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vuurwapen bleek nep te zijn. © NS Veiligheid & Service

Onrustige jongen (15) op station Deventer betrapt met wapens in broek

Toen boa's van de NS hem om zijn vervoersbewijs vroegen, werd een 15-jarige jongen in de trein ineens heel onrustig. Later werd duidelijk waarom. Op het station van Deventer trok hij zijn jas omhoog en bleek hij wapens in zijn broek te hebben. 

Een conducteur van de NS sprak de jongen gisteravond aan in de trein die vanuit Almelo op weg was naar Deventer. Hij bleek geen geldig vervoersbewijs bij zich te hebben en wilde ook geen identiteitsbewijs laten zien. Veiligheidsmedewerkers van de NS werden ingeschakeld om de jongen hierop aan te spreken. De medewerkers schrijven op social media dat de jongen steeds onrustiger werd toen zij hem vertelden dat ze op het station verder zouden praten.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer