Corrie Wassink van boerderij De Kolke in Voorst heeft het druk met de boerenwinkel, het aanleveren van producten voor maaltijdboxen en de toestroom van campers.
Volledig scherm
PREMIUM
Corrie Wassink van boerderij De Kolke in Voorst heeft het druk met de boerenwinkel, het aanleveren van producten voor maaltijdboxen en de toestroom van campers. © Jeroen Jazet

Ook zonder fietsroute boert het goed in Voorst

Stap op de fiets en laad je fietsmand en -tassen vol met de streekproducten van zeventien ondernemers in de gemeente Voorst. Van bakmeel en melk tot groenten, fruit, hertenvlees en wijn; in de regio is van alles te vinden. De gemeente Voorst voerde in de afgelopen vier weken campagne om de lokale, duurzame en gezonde producten onder de aandacht te brengen, met als afsluiter een fietsroute langs de ondernemers.

  1. Rechter verdedigt vonnis Özcan Akyol-bedreiger: ‘werkstraf wél passend en hij schaamt zich rot’
    PREMIUM

    Rechter verdedigt vonnis Özcan Aky­ol-bedreiger: ‘werkstraf wél passend en hij schaamt zich rot’

    De bedreiging van de Deventer schrijver Özcan Akyol en diens dochtertje noemt persrechter Ronald van Vuure ‘een hele lelijke en nare’, maar tegelijkertijd wijst hij op de in zijn ogen passende straf die uitgedeeld is aan Willem R. (31). ,,Een hogere straf dan standaard.’’ Daarmee reageert hij op de roep van Tweede Kamerleden om online bedreigingen harder aan te pakken naar aanleiding van deze zaak.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer