Helen Siebelder in de fietsenstalling, zonder haar elektrische fiets. Die accu is namelijk nog steeds weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Helen Siebelder in de fietsenstalling, zonder haar elektrische fiets. Die accu is namelijk nog steeds weg. © Ronald Hissink

Op de elektrische fiets door Deventer, maar zonder accu: ‘Bemanning suggereert dat fietsenstalling bewaakt is’

Accu’s van elektrische fietsen worden volop gestolen bij de fietsenstalling naast de Centrum Garage in Deventer. Helen Siebelder maakt zich zorgen nadat een ruime week geleden ook haar fiets getroffen werd. ,,Dat er bemanning aanwezig is suggereert dat de fietsenstalling bewaakt is, maar dat is blijkbaar niet zo.”

21 reacties

 • e v.d. wilgen

  2 maanden geleden
  Als je nu aangifte doet of niet de politie loopt er geen stap harder door. Ze zijn de hele dag bezig om jouw aangifte onder op de stapel te krijgen.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Catharina de Zaayer, hoe dacht je je zware tassen met boodschappen thuis te krijgen. Je kratje bier. De nieuwe stoel . Heb je enig idee hoe ver mensen van de grens van de bebouwde kom af kunnen wonen.
 • Catharina de Zaayer

  2 maanden geleden
  Waarom zou een ander op jou fiets moeten passen ? Is het een. Betaalde stalling ? Nee oke dan is er geen bewaking logisch toch. Haal je accu er af en draag hem in een tas mee klaar. En electrische fietsen zijn niet gevaarlijk de fietser moet uit kijken waar die fietst een boom loopt niet voor je wielen. En enige gevaar dat er wel is , zijn de auto's die zouden eigenlijk verboden moeten zijn in de bebouwde kom , hulpdienst, bediening van winkels en mindervalide enige uitzondering. Loop of fiets
 • J Zorg

  2 maanden geleden
  @Frans 1 platte schroevendraaier is er voor nodig om joun sleutel te vervangen 😏
 • A.A. Stadt

  2 maanden geleden
  Bemanning bij fietsparkeerplaats: gastheren zonder toezicht?

In samenwerking met indebuurt Deventer