En zo ziet dat eruit als er appartementen aan de IJssel zijn gerealiseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
En zo ziet dat eruit als er appartementen aan de IJssel zijn gerealiseerd. © RF Vastgoed/Yukon VR Den Haag

Op de ‘mooiste plek van Deventer’ komen nu appartementen: ‘Dit was de geheime kamer van de directeur’

Hij trok er een aantal jaren terug de deur dicht als directeur van Witteveen+Bos. Dat Deventers ingenieurs en adviesbureau is wereldwijd actief. Maar voor Jaap van der Graaf is er nauwelijks een mooiere (werk)plek op aarde dan langs de rivier in Deventer. Nu Witteveen+Bos daar weg is, komen er 29 appartementen. Een kijkje binnen met de ontwikkelaar én oud-directeur. ,,Waar bezoekers ter wereld ook vandaan kwamen: altijd was er die verbazing over de ligging aan de IJssel.”

1 reactie

 • Henny Smeenk-Smale

  1 jaar geleden
  Wat een fantastische bestemming voor deze geweldige panden. Ik heb vroeger met veel plezier gewerkt bij Witteveen+Bos (1979-1985). De eerste jaren in deze monumentale panden, later in een dependance in kantoorgebouw 'De Steerne' aan de Welle. Het zal vast prachtig wonen zijn daar aan de Van Twickelostraat.
 1. Eagles-icoon gaat het veld op met vluchtelingen in Heeten: ‘Zodat ze even uit de sleur komen’
  PREMIUM
  met video
  2

  Eag­les-icoon gaat het veld op met vluchtelin­gen in Heeten: ‘Zodat ze even uit de sleur komen’

  Van Saudi Arabië tot de Malediven en van Congo tot China. Martin Koopman (66) trainde voetbalteams in de verste uithoeken van de wereld. De oud-speler van Go Ahead Eagles verblijft nu bij familie in Raalte en gebruikt zijn opgedane ervaring om vluchtelingen in Heeten bij te scholen op voetbalvlak. ,,Ik vind veel van het asielbeleid, maar doe dit graag voor die kinderen.’’

Deventer