Volledig scherm
PREMIUM
Rondom het door de burgemeester gesloten pand hing eind januari een penetrante wietlucht. De buurt schakelde vervolgens de politie in. © FOTO HISSINK

Opnieuw drugswoning op slot in Deventer dankzij goede neus van buren

Een drugspand aan de Oosterstraat in Deventer is woensdag door de burgemeester gesloten. In de buurt zijn ze er blij mee, de pandeigenaar blijft met de schade achter. Mogelijk volgt gauw een nieuwe woningsluiting.

In een steegje aan de Oosterstraat hing volgens buurtbewoners eind januari een wietlucht die zo penetrant was, dat alleen een wandeling erdoorheen al genoeg was om stoned te worden. 

  1. Tuinfeest presenteert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boekenmarkt

    Tuinfeest presen­teert meer dan dertig dichters en muzikanten aan vooravond Deventer Boeken­markt

    Het Tuinfeest aan de vooravond van de Deventer Boekenmarkt staat garant voor een avond vol dichterlijke optredens. Het poëziefestival op de zaterdag heeft klinkende namen als Dimitri Verhulst, Ellen Deckwitz en Judith Herzberg vastgelegd. Maar ook mensen als Dean Bowen (stadsdichter van Rotterdam), Maxime Garcia Diaz (winnares NK Poetry Slam) en Jonathan Griffioen (winnaar J.C. Bloem-poëzieprijs)zijn aanwezig. Deventer stadsdichter Wibo Kosters presenteert op zijn afscheidsavond geen bundel, maar een lp.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer