Volledig scherm

Optimaal bereik in Eefde doel Orange

Orange-woordvoerster Dianne Potters stelt dat de keuze voor de Ontmoetingskerk als UMTS-locatie een heel logische is. ‘Wij willen onze mobiele bellers in Eefde en omgeving een optimale bereikbaarheid kunnen garanderen. Vandaar dat we midden in het dorp en niet in een weiland zijn uitgekomen. Bovendien zitten wij al op deze locatie. Sinds 1999 hebben we in de kerk een GSM-installatie. Als wij overgaan tot plaatsing van een UMTS-installatie gaat het vrijwel altijd om vervanging van GSM door UMTS. Of dat in Eefde ook zo is, heb ik nog niet kunnen achterhalen.’.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overlevers houden hun eigen 
pensioenmanifestatie in Deventer
  PREMIUM
  video

  Overlevers houden hun eigen pensioen­ma­ni­fes­ta­tie in Deventer

  Actie, en wel in hun eigen stad. Niks naar Arnhem of Den Haag om te protesteren zoals de rest van Nederland. Ze zijn niet voor niets de Deventenaren die alle discussie aanzwengelen. Die bij Lodewijk Asscher aan tafel zitten. Geen haar op hun hoofd die er aan denkt om elders actie te voeren. Dus staan ze samen met tientallen anderen op het Grote Kerkhof. Alwaar de linkse politici het hartgrondig met ze eens zijn: het is genoeg geweest.
 2. Onthulling regenboogkunstwerk en slotdebat verkiezingen in Deventer uitgesteld in verband met ‘Utrecht’

  Onthulling regenboog­kunst­werk en slotdebat verkiezin­gen in Deventer uitgesteld in verband met ‘Utrecht’

  Het Kunstwerk Regenboogstad Deventer van Circus Engelbregt dat vanavond zou worden onthuld, wordt op een nog nader te bepalen tijdstip aan het publiek vertoond. Het slotdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen dat voor vanavond in de Deventer Schouwburg op de agenda stond, gaat helemaal niet door. Beide evenementen zijn geschrapt vanwege het schietincident in Utrecht van vanochtend.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer