De werkzaamheden bij het nieuwe Wegrestaurant de Kar zijn in volle gang.
Volledig scherm
PREMIUM
De werkzaamheden bij het nieuwe Wegrestaurant de Kar zijn in volle gang. © Ronny te Wechel

Over een maand kan je weer gehaktballen eten op De Kar

Buurtschap De Kar heeft straks weer een restaurant. Wegrestaurant De Kar wil 'nieuwe geschiedenis schrijven'. En niet alleen voor de truckers.

Een brand betekende in mei 2011 het einde voor Café-restaurant De Nieuwe Kar dat vooral bekend stond als 'truckerscafé'. Zevenenhalf jaar later volgt een doorstart onder de naam Wegrestaurant de Kar. De nieuwe eigenaren en uitbaters mikken op een breder publiek dan alleen vrachtwagenchauffeurs. De gehaktballen keren terug op het menu.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer