De garage boven de Aldi aan de Beestenmarkt in Deventer ligt er verlaten bij. Na een de vondst van een scheur in het parkeerdek is de garage uit voorzorg gesloten. Er zou geen instortingsgevaar zijn.
Volledig scherm
De garage boven de Aldi aan de Beestenmarkt in Deventer ligt er verlaten bij. Na een de vondst van een scheur in het parkeerdek is de garage uit voorzorg gesloten. Er zou geen instortingsgevaar zijn. © Daan Obdeijn

Parkeergarage boven de Aldi Beestenmarkt Deventer uit voorzorg gesloten na vondst scheur

De parkeergarage boven de Aldi en de Plus aan de Beestenmarkt in Deventer is gesloten. Er zouden scheuren in het parkeerdek zijn gevonden. Maandag wordt de parkeergage onderzocht. 

Twee mannen die zijn ingehuurd door Annexum - de vastgoedbeheerder die eigenaar is van het gebouw - om de garage af te sluiten. Zij benadrukken dat er geen instortingsgevaar dreigt.  Beide supermarkten hoeven daarom de deuren niet te sluiten. Verder wil het tweetal niets zeggen of met naam worden genoemd.

Zij verwijzen voor commentaar naar Annexum. Directeur Huib Boissevain, of andere vertegenwoordigers van het bedrijf, waren echter niet bereikbaar voor uitleg. 

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer