Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Passanten vinden overleden man (30) uit Deventer op straat in Epse

Een 30-jarige man uit Deventer is afgelopen nacht dood gevonden naast zijn fiets in Epse. Dat meldt de politie. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar de politie gaat niet uit van een misdrijf.

De man werd rond 02.00 uur door passanten gevonden op de Olthoflaan in Epse. Hij lag roerloos naast zijn fiets, bleek niet meer te ademen en had ook geen hartslag meer. De omstanders belden direct 112.

Een surveillerende eenheid van de politie was in de buurt en daarom als eerste ter plaatse. Direct werd gestart met een reanimatiepoging, die later werd overgenomen door het toegesnelde ambulancepersoneel. Maar die poging mocht niet baten: de man kon niet meer worden gered.

Oorzaak

Omdat onduidelijk was, wat er precies gebeurd was werd uitgebreid onderzoek gedaan op de Olthoflaan. Volgens de politie blijkt uit niets dat er sprake was van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om een noodlottig ongeval.

  1. Meadow op het Deventer Stadsstrand als voorbeeld voor de rest van de provincie
    PREMIUM

    Meadow op het Deventer Stads­strand als voorbeeld voor de rest van de provincie

    Meadow op het Deventer Stadsstrand is pas een maand of twee open, maar het voelt voor eigenaren Koos en Evelien Janssen en hun gasten alsof de horecagelegenheid er altijd is geweest. Het bureaucratisch voortraject van bijna vier jaar dat er aan vooraf ging is vrijwel vergeten. Overijssels gedeputeerde (en Deventerse) Monique van Haaf en wethouder Liesbeth Grijsen zijn laaiend enthousiast. ,,Kijk nou naar dit uitzicht. Hoe mooi het hier is. En hoe dit Deventer en Overijssel op de kaart zet.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer