Volledig scherm
PREMIUM
Klimmendaal Revalidatiespecialisten was al druk bezig voorbereidingen te treffen voor de verhuizing naar de Hunneperkade 80, maar kreeg vorige week een bouwstop opgelegd. © FOTO HISSINK

Patiënten in de problemen: gemeente Deventer blokkeert revalidatiecentrum

,,Helaas heeft de gemeente Deventer deze week besloten om ons geen vergunning te verlenen voor behandeling op de beoogde locatie (...) Wij hebben besloten om uw behandeling tijdelijk voort te zetten op de locatie van Klimmendaal in Apeldoorn of Zutphen.” Deze mededeling kregen patiënten in Deventer van Klimmendaal Revalidatiespecialisten vlak voor kerst te horen. 

Het nieuws viel de 31-jarige Aranka Schippers uit Deventer rauw op haar dak. Rond deze tijd zou het nieuwe adres in Deventer bekend moeten worden. Heugelijk nieuws bleef echter uit. ,,Ik ben er sinds de brief eigenlijk voortdurend mee bezig. Wat betekent dit voor mijn revalidatie? Kan ik wel mijn eigen zes behandelaars houden, met wie ik de afgelopen maanden een vertrouwensband heb opgebouwd?”

  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer