Paul (62) uit Deventer kapot van verdriet na vergiftiging van zijn jonge kat: ‘Het is verschrikkelijk’

VIDEODolgelukkig was Paul Ludwig (62) toen hij een jaar geleden de kitten Laika kreeg van zijn dochters. ,,De leukste kat ooit, echt een pittige beestje”, vertelt hij vreugdevol. Totdat een week geleden zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid werd. Laika kwam thuis en was veranderd van een opgewekte kat, naar een afzijdig, stil beestje. Waarschijnlijk vergiftigd met rattengif, blijkt nu. ,,Het is verschrikkelijk. Als ik erover nadenk springen de tranen in mijn ogen.”

6 reacties

 • Jarno Wolters

  2 jaar geleden
  Kortzichtig dat ik een kattenhater zou zijn jammer dit
 • K. van Venen

  2 jaar geleden
  Ik ben een hondenhater en erger mij ook aan geblaf,gepoep,gesnuffel. Toch zal ik in de bres springen voor een zieke hond.
 • H Scheerooren

  2 jaar geleden
  Prachtig dat er mensen zijn die de mouwtjes opstropen en onvoorwaardelijk helpen. Chapeau!
 • M Jaspers

  2 jaar geleden
  Aan de reacties te zien alleen katten haters! Een kat is ook een buiten dier, en zeker in de zomer met de deuren open houd je een kat niet binnen. Maar katten haters maakt dat niets uit, waarschijnlijk zullen ze ook andere dieren gewoon vermoorden!
 • Yvonne Veld

  2 jaar geleden
  Triest voor het dier maar krokodillentranen van de eigenaar. Dit had zo makkelijk voorkomen kunnen worden door je dier niet te leren naar buiten te gaan (of je dier maar lekker makkelijk naar buiten te schoppen) en overlast te laten veroorzaken bij de buren.

In samenwerking met indebuurt Deventer