Gerard Zennipman (links) en Jan Holtslag (midden) zijn in gesprek met Marcel Top van Abbott. Na het slechte nieuws van het faillissement bij Roto Smeets lieten bedrijven tijdens de banenmarkt gisteren zien dat er nog genoeg werk is in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Zennipman (links) en Jan Holtslag (midden) zijn in gesprek met Marcel Top van Abbott. Na het slechte nieuws van het faillissement bij Roto Smeets lieten bedrijven tijdens de banenmarkt gisteren zien dat er nog genoeg werk is in de regio. © FOTO HISSINK

Personeel van bankroet Roto Smeets ligt goed in de markt

Voor personeel van het failliete Roto Smeets liggen de banen voor het oprapen. Dat bleek donderdag tijdens de banenmarkt bij de Deventer drukker. Daar deden 55 bedrijven hun uiterste best om de ontslagen Roto-medewerkers binnen boord te halen.

 1. Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’
  PREMIUM
  Interview + Video

  Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’

  Als begin dit jaar alles door corona komt stil te liggen, ontstaat de creatieve drang bij Zwollenaar Bertolf Lentink (Dronten, 1980) en Zwolse zangeres Esther Groenenberg om tóch iets te doen met het Zwols Songwritersgilde. In vier video’s fileren ze bekende nummers zoals Blinding Lights van The Weeknd. ,,Je kunt heel veel leren van het analyseren van andermans liedjes.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Priester neergeschoten in Lyon
  Play

  Priester neergescho­ten in Lyon

 2. Eigenaresse auto Putten moest met kleindochter huis uit
  Play

  Eigenares­se auto Putten moest met kleindoch­ter huis uit

Deventer