Volledig scherm
PREMIUM
Een rek vol bontjassen waaronder volgens de directeur van de Bont voor Dieren minimaal acht echte bontjassen. © Rudi Hofman

Pijnlijke uitglijder kringloop Het Goed in Deventer met bontjassen

Het aanbieden van bontjassen door kringloopwarenhuis Het Goed in Deventer heeft bedrijfsleider Raimon Strijdveen in verlegenheid gebracht. ,,Ik sta hier een beetje versteld van”, zegt Strijdveen als de Stentor hem confronteert met een foto van een rek vol bontjassen.  De Bont voor Dieren wil hierover met hem in gesprek.

Volgens Strijdveen gaat het slechts om twee echte bontjassen en heeft hij deze zaterdagmiddag acuut uit de winkel aan de Harderwijkerstraat laten halen. ,,Dit spijt ons, het is er per ongeluk een keer doorheen geschoten. We gaan er nog beter letten dat er geen bont meer in de winkel komt. We willen dit soort spullen niet verkopen net zo min als bijvoorbeeld wapens.”

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer