Poging tot diefstal in Hans Anders in Deventer: personeel worstelt met dader

VideoBij Hans Anders in het centrum van Deventer is vrijdagmiddag een medewerker in een worsteling terechtgekomen met een ‘klant’. De man deed een poging tot diefstal. De verdachte is tussen 50 en 55 jaar oud; de politie zoekt met meerdere agenten rond de binnenstad naar hem. 

1 reactie

 • A Feenstra

  4 weken geleden
  Tja, dat krijg je, als je van die idiote reclame maakt waarin je zegt dat je gratis brillen kunt krijgen. Hoe vaak zie je het niet in reclames staan, dat de keten gratis brillen aanbiedt . Dat er dan in kleine lettertjes dan bij staat dat het gewoon vergoed wordt door je verzekeraar en dat het afhankelijk is van je polis dat is dan vaak niet duidelijk zichtbaar. Ik durf er op te wedden dat de commotie ergens met deze reclame vorm is begonnen. Niet juist, maar wel begrijpelijk. Zeker in deze tijd
 1. Ondernemers voelen ‘de weg terug omhoog’ na eerste week van winkelen zonder afspraak
  PREMIUM

  Onderne­mers voelen ‘de weg terug omhoog’ na eerste week van winkelen zonder afspraak

  We omarmen de fysieke winkel als lang vermist en toch weer terug. Na ‘alleen online’ en ‘kopen op afspraak’ gingen de deuren vanaf afgelopen woensdag open. Ja, nog wel met een maximum aantal klanten. En de omzetten zitten nog niet terug op niveau. ,,Maar", zegt een Zwolse ondernemer die zaterdag zo'n drukke dag beleefde dat hij er bijna bang van werd, ,,het voelt als de weg terug omhoog. Ik ben blij.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Video van de Dag | Zit er ineens een alligator bij je voordeur... ‘Ga weg daar!’ ‘Ik heb een geweer’
  Play

  Video van de Dag | Zit er ineens een alligator bij je voordeur... ‘Ga weg daar!’ ‘Ik heb een geweer’

  5 mei
 2. Say yes to de bruidsjurken bij de kringloop: gloednieuw voor een prikkie
  Play

  Say yes to de bruidsjur­ken bij de kringloop: gloednieuw voor een prikkie

Deventer