Volledig scherm
De Deventer politie zoekt de scooterrijder, die woensdagavond in de Keizerstraat in Deventer een collega aanreed. © Rens Hulsman/News United

Politie Deventer zoekt scooterrijder die hun collega aanreed

De politie in Deventer zoekt de scooterrijder, die woensdagavond hun collega aanreed. Het gaat om een jongeman van ongeveer 20 jaar. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met drie verticale, rode strepen en een donker jack.

,,We gaan er niet van uit dat de scooterrijder onze collega bewust aanreed, maar het doorrijden na een ongeval is strafbaar en daarom zijn wij op zoek naar hem”, aldus de politie.

Fiets

De aangereden agent surveilleerde woensdagavond samen met twee collega's op mountainbike in de Deventer binnenstad. Rond 21.10 uur wilden de drie politiebikers in de Keizerstraat de scooterrijder controleren, maar die ging er vandoor. In zijn vlucht reed de jongeman met zijn scooter tegen de fiets van een van de agenten, die daarvoor viel en naar de huisartsenpost moest.

De politie vraagt informatie over de scooterrijder of de aanrijding rond 21.10 uur door te geven via Facebook of 0900-8844.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Wat vindt u van de aanstaande sluiting van het Speelgoedmuseum?

  • Goed plan! Het museum is niet meer van deze tijd en trekt weinig bezoekers. (11%)
  • Zonde! Dit museum hoort al sinds 1932 bij Deventer. (49%)
  • De gemeente moet zorgen dat dit museum ergens anders in de stad open kan blijven. (41%)
3124 stemmen