De politie geeft aan serieuze tips altijd op te pakken. ,,Liever een keer te vaak dan dat we te laat zijn.’’ Inzet: verdachte Minh Nghia Vuong.
Volledig scherm
De politie geeft aan serieuze tips altijd op te pakken. ,,Liever een keer te vaak dan dat we te laat zijn.’’ Inzet: verdachte Minh Nghia Vuong. © Rens Hulman, politie

Politie met kogelwerende vesten kamt scholen Deventer uit omdat schutter Zwijndrecht er zou rondlopen

Zit je op school, lopen er ineens allemaal politieagenten door de school met kogelwerende vesten. Dat gebeurde donderdag aan het begin van de middag bij Saxion en Aventus in Deventer. De politie had een tip binnengekregen dat mogelijk de schutter van de schietpartij afgelopen week in Zwijndrecht rondliep op een van de scholen.

5 reacties

 • Eduard Wattimena

  2 maanden geleden
  Hij is in apeldoorn opgegroeid daar in de buurt is hij
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  beste Rienie...sorry....nou misschien staan er wel weer een paar op om excuses te eisen omdat ze "zomaar" de school zijn binnengevallen...
 • Rene van Essen

  2 maanden geleden
  Volgens mij heeft hij een chalet gehuurd op Bospark de Schaapskooi in Epe, daar vinden ze hem nooit
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Aan de Politie zal het niet liggen die zullen onderhand ook wel knettergek worden van het geschutter van het OM en Rechtbanken die een dergelijke crimineel op straat laten lopen en hij zal echt niet de enige zijn. Ze zoeken immers niet voor niets 5.000 personen.
 • Rienie Franssen

  2 maanden geleden
  Goed gedaan. better safe than sorry...

In samenwerking met indebuurt Deventer