Volledig scherm
De politie rukte met meerdere auto's uit naar de Deventer woonwijk Keizerslanden. © Rens Hulman

Politie rukt massaal uit na melding schietincident in Deventer wijk Keizerslanden

updateDe politie is afgelopen nacht met meerdere auto’s naar de Deventer wijk Keizerslanden uitgerukt na meldingen uit de buurt dat er zou zijn geschoten. Volgens de politie is er niet geschoten maar was wel sprake van bedreiging. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen.

Rond half twee vannacht kwamen bij de politie verschillende meldingen binnen. Er zou zijn geschoten aan de Koningin Julianastraat. Ook kwam er een melding binnen vanwege een dreiging met een vuurwapen. 

Dat laatste wordt nu onderzocht door de politie. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Wel is later in de nacht in de Prinses Marijkestraat een auto aangetroffen met vermoedelijk een kogelgat. 

Verband

Of er een verband bestaat, kan politiewoordvoerder Anne Coenen nog niet zeggen. ,,De auto wordt onderzocht en ook doen we onderzoek naar de toedracht van het geweldincident.’’

De politie rukte  vannacht met verschillende auto's uit naar de Koningin Julianastraat. Agenten droegen kogelwerende vesten. Rond drie uur was de politieactie afgelopen.  

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer