Volledig scherm
De politie rukte met meerdere auto's uit naar de Deventer woonwijk Keizerslanden. © Rens Hulman

Politie rukt massaal uit na melding schietincident in Deventer wijk Keizerslanden

updateDe politie is afgelopen nacht met meerdere auto’s naar de Deventer wijk Keizerslanden uitgerukt na meldingen uit de buurt dat er zou zijn geschoten. Volgens de politie is er niet geschoten maar was wel sprake van bedreiging. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen.

Rond half twee vannacht kwamen bij de politie verschillende meldingen binnen. Er zou zijn geschoten aan de Koningin Julianastraat. Ook kwam er een melding binnen vanwege een dreiging met een vuurwapen. 

Dat laatste wordt nu onderzocht door de politie. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Wel is later in de nacht in de Prinses Marijkestraat een auto aangetroffen met vermoedelijk een kogelgat. 

Verband

Of er een verband bestaat, kan politiewoordvoerder Anne Coenen nog niet zeggen. ,,De auto wordt onderzocht en ook doen we onderzoek naar de toedracht van het geweldincident.’’

De politie rukte  vannacht met verschillende auto's uit naar de Koningin Julianastraat. Agenten droegen kogelwerende vesten. Rond drie uur was de politieactie afgelopen.  

  1. Feesten bij Deventer Buitensociëteit mag op voorwaarde van extra maatregelen
    PREMIUM

    Feesten bij Deventer Buitenso­cië­teit mag op voorwaarde van extra maatrege­len

    De Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer krijgt een omgevingsvergunning zodat zij de feestactiviteiten kan blijven voortzetten. Het Voorster college heeft het verzoek van buurtbewoners om handhavend op te treden tegen de Buitensociëteit wegens geluidsoverlast en illegale activiteiten afgewezen. Het college eist wel dat het bedrijf van wethouder/ondernemer Arjen Lagerweij maatregelen treft om de overlast te minimaliseren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer