Volledig scherm
De politie heeft het viaduct over de A1 afgesloten voor onderzoek. © Rens Hulman / News United

Politie vindt lichaam aan brug boven A1 tussen Deventer en Bathmen

Hulpdiensten hebben vanochtend een overleden man aangetroffen aan een brug over de A1 tussen Deventer en Bathmen. Een weggebruiker zag het lichaam aan de brug hangen en belde de politie. Het gaat vermoedelijk om zelfdoding.

Kort na 05.00 uur werd de brandweer opgeroepen vanwege de situatie bij het viaduct van de Oxersteeg over de snelweg. Even daarvoor was de politie ingeseind over een lichaam dat aan de brug hing. ,,We zijn gebeld door een voorbijganger’’, vertelt een woordvoerder van de politie.

Onderzoek

De politie doet ter plaatse onderzoek om de doodsoorzaak vast te stellen. ,,We vermoeden dat het hier gaat om zelfdoding’’, aldus de woordvoerder. ,,We zijn dan ook terughoudend met het delen van verdere informatie.’’

Het incident vond plaats boven het gedeelte van de snelweg waar werkzaamheden plaatsvinden. Het is nog onduidelijk of deze werkzaamheden vanmorgen op geplande wijze hervat worden.

Denk je aan zelfdoding? En/of heb je behoefte om te praten over zelfdoding? Neem dan contact op met de hulplijn 113 Zelfmoordpreventie. Telefoon 0900-0113. Of via www.113.nl.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer