Politie vindt vuurwapen en harddrugs in Deventer woning: twee verdachten aangehouden

Met videoHarddrugs en een pistool: dat is wat agenten gisterenavond aantroffen bij de inval van een woning in de Deventer woonwijk Keizerslanden. Twee verdachten, een man en een vrouw, zijn gearresteerd.

4 reacties

 • Andy Van Werven

  5 maanden geleden
  Je kunt het zo kopen in duitsland vanaf 18 jaar zonder verguning zie hier: zo ziet het eruit dus echt een wapen https://grazianigunshop.com/alarmpistool/p.a.k.-9mm-alarmpistool/alarmpistool-zoraki-918-9mm-p.a.k./
 • Andy Van Werven

  5 maanden geleden
  Blijkbaar alles is tegen woordig een pistool als je een kinderpistooltje hebt met dat rode dopje aan het eind kun je zien nep is en als ze die rode dopje afhalen lijkt het wel als echt maar alarmpistool word ook bij schaatswedstrijden gebruikt dus daar zit losse flodders in
 • P. Visser

  5 maanden geleden
  Is een alarmpistool een wapen?
 • K. van Venen

  5 maanden geleden
  Dat zinnetje..Het is onduidelijk waarom het wapen en drugs in huis lagen...en of er .......Mijn god zeg...
 1. Windturbines bij Lochem met 280 meter hoger, denktank opgericht voor omwonenden
  PREMIUM
  met VIDEO
  16

  Windturbi­nes bij Lochem met 280 meter hoger, denktank opgericht voor omwonenden

  Het voornemen om drie windturbines in het buitengebied van Lochem te bouwen, ten oosten van het dorpje Exel, neemt concretere vormen aan. Onlangs bleek dat ontwikkelaar Pure Energie uit Enschede een Duitse concurrent heeft afgetroefd door overeenkomsten te sluiten met grondeigenaren in het gebied. Een haalbaarheidsonderzoek is de volgende stap. De windmolens worden hoger dan eerder werd verondersteld.
 2. Truckers bij A1 Deventer in de kou: horeca op truckstop komt er niet
  PREMIUM
  2

  Truckers bij A1 Deventer in de kou: horeca op truckstop komt er niet

  Truckers die gevaarlijk overnachten langs de snelweg of hinderlijk in de stad parkeren, een potje koken op straat en de bosjes als wc gebruiken. Om die overlast te voorkomen kent Deventer sinds 2017 langs de A1 een truckparking. Maar de gewenste horeca met douches, sanitair en een warme plek om wat te eten is voorlopig van de baan. Niemand durft het aan de vervallen boerderij naast de pleisterplaats om te bouwen tot volwaardige horeca.

In samenwerking met indebuurt Deventer