Politie Overijssel roept bewoners van de Rijksstraatweg (N337) op om eventuele camerabeelden te delen. Met deze oproep hoopt de politie meer aanknopingspunten te vinden voor de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55).
Volledig scherm
Politie Overijssel roept bewoners van de Rijksstraatweg (N337) op om eventuele camerabeelden te delen. Met deze oproep hoopt de politie meer aanknopingspunten te vinden voor de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55). © Frans Paalman / Google Streetview / Nissan

Politie vraagt om camerabeelden van Rijksstraatweg naar Zwolle in zoektocht naar Deventenaar (55)

Bewoners van de Rijksstraatweg tussen Deventer en Zwolle (N337) worden opgeroepen om beveiligingsbeelden te delen met de politie. Deze zouden bruikbaar kunnen zijn in de zoektocht naar een vermiste Deventenaar (55). De politie vraagt specifiek om camerabeelden van een grijze Nissan Juke die op donderdag 15 juli vanaf 06.45 uur mogelijk over de Rijksstraatweg reed.

 1. Oud-militairen zoeken massaal mee naar vermiste Deventenaar bij Zwolle: ‘Het is een enorm gebied’
  Play
  PREMIUM
  video

  Oud-militairen zoeken massaal mee naar vermiste Devente­naar bij Zwolle: ‘Het is een enorm gebied’

  Politiebusjes, agenten met drones en hele hordes mannen met gele hesjes overspoelden vrijdag het dorp Windesheim en de wijde omgeving op zoek naar een vermiste man uit Deventer. Waar de politie nog geen tien jaar geleden zulke ‘privé-zoekers’ liever kwijt dan rijk was, worden ze nu omarmd én gebeld om te komen helpen. Voorlopig is de zoektocht in Windesheim nog zonder succes.

Deventer