Volledig scherm
Een jongen is in Deventer aangereden, de bestuurder is doorgereden. © Venema Media

Politie zoekt bestuurder na aanrijding 14-jarige jongen in Deventer

De politie zoekt een bestuurder die afgelopen zaterdag een 14-jarige jongen heeft aangereden op de Laan van Borgele in Deventer. 

De jongen werd op de rotonde aangereden en kwam ten val. Hij heeft geen letsel, maar wel schade aan zijn fiets. 

Van achteren aangereden

De 14-jarige fietste over de rotonde om de Laan van Borgele op te gaan. Hij kwam uit de richting van de Boxbergerweg. Op de rotonde werd de jongen van achteren aangereden door een auto, waardoor hij viel.  De betrokken bestuurder reed na het ongeval door, zonder zich te melden of naar het slachtoffer te kijken. 

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van het voertuig. Het gaat om een donkerblauwe auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Wie de bestuurder kent kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.  

  1. Meadow op het Deventer Stadsstrand als voorbeeld voor de rest van de provincie
    PREMIUM

    Meadow op het Deventer Stads­strand als voorbeeld voor de rest van de provincie

    Meadow op het Deventer Stadsstrand is pas een maand of twee open, maar het voelt voor eigenaren Koos en Evelien Janssen en hun gasten alsof de horecagelegenheid er altijd is geweest. Het bureaucratisch voortraject van bijna vier jaar dat er aan vooraf ging is vrijwel vergeten. Overijssels gedeputeerde (en Deventerse) Monique van Haaf en wethouder Liesbeth Grijsen zijn laaiend enthousiast. ,,Kijk nou naar dit uitzicht. Hoe mooi het hier is. En hoe dit Deventer en Overijssel op de kaart zet.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer