Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

Prijs van koophuizen in Deventer 'door het dak'

De prijs waarvoor een koophuis in Deventer van eigenaar wisselt, is opnieuw flink gestegen. Vooral in populaire wijken als de Zandweerd, De Worp en ook de Vijfhoek wordt regelmatig de vraagprijs ver overboden. Vooral starters komen door de huizenprijzen in de knel, maar ook door de concurrentie van beleggers. 

De huizenprijs in Deventer stijgt harder dan in de rest van de regio. Vooral starters komen door de hogere huizenprijzen in de knel. Wie aangewezen is op de onderkant van de woningmarkt door zijn inkomen, komt er bijna niet tussen, zegt Roderik Geltink van Ten Hag Makelaars. Ook omdat in Deventer steeds vaker goedkope appartementen snel worden opgekocht voor verhuur door beleggers, bijvoorbeeld op Keizerslanden en in de Rivierenwijk. Daar kunnen particuliere kopers volgens makelaars niet tegenop. Voor hen is het moeilijk om ertussen te komen.

  1. Campagne voor Deventer kandidatuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Campagne voor Deventer kandida­tuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Deventer is serieus bezig met het binnenhalen van het WK tijdrijden voor merkenteams, officieel het World Championship Team Time Trial (WCTTT) geheten. Terwijl de gemeenteraad nog een definitief besluit moet nemen over de kandidaatstelling, maakt de ambtelijke organisatie inwoners van de Koekstad vast warm voor wat mogelijk komen gaat. Vandaag is een filmpje gedeeld waarin de stad een wielerfestijn met ‘honderd dagen aan side-events’ wordt voorgespiegeld.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4110 stemmen