Volledig scherm
Ook het hoofdkantoor van de Rabobank Salland gaat verdwijnen uit dit pand aan de Singel in Deventer. Foto Henri Bruntink

Rabobank sluit kantoren in Bathmen en Keizerslanden

DEVENTER - Rabobank Salland sluit in de loop van volgend jaar haar kantoren in Bathmen en op winkelcentrum Keizerslanden in Deventer.

Ook vertrekt de bank aan de Singel in de binnenstad.

Het hoofdkantoor van Rabobank Salland verhuist van de Singel naar de Hanzeweg aan de rand van het Havenkwartier. Daar betrekt de bank eind 2012 één van de gebouwen in het nieuwe kantorencomplex Olympus. In de binnenstad zoekt de bank nog naar een nieuwe kleinere locatie waar mensen in de toekomst met hun bankzaken terecht kunnen.

De filialen in Bathmen en op Keizerslanden gaan dicht, zoals Rabobank Salland bank ook de deuren sluit in Wijhe, Olst, Heeten en Heino. In de vestigingen kwamen volgens de bank nauwelijks meer klanten, zij regelen hun bankzaken tegenwoordig telefonisch of via internet. Er blijven wel automaten op de locaties waar kantoren sluiten. Ook houdt de bank een ruimte om op 'inloopuren' mensen te kunnen helpen. De betrokken klanten van de bank zijn inmiddels per brief over de ontwikkelingen geïnformeerd.

Lees de brief van de Rabobank aan klanten over de sluiting van het kantoor in Bathmen (pdf-bestand) via de link onder 'Zie ook:' aan de linkerzijde van dit artikel.

  1. Meadow op het Deventer Stadsstrand als voorbeeld voor de rest van de provincie
    PREMIUM

    Meadow op het Deventer Stads­strand als voorbeeld voor de rest van de provincie

    Meadow op het Deventer Stadsstrand is pas een maand of twee open, maar het voelt voor eigenaren Koos en Evelien Janssen en hun gasten alsof de horecagelegenheid er altijd is geweest. Het bureaucratisch voortraject van bijna vier jaar dat er aan vooraf ging is vrijwel vergeten. Overijssels gedeputeerde (en Deventerse) Monique van Haaf en wethouder Liesbeth Grijsen zijn laaiend enthousiast. ,,Kijk nou naar dit uitzicht. Hoe mooi het hier is. En hoe dit Deventer en Overijssel op de kaart zet.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer