Volledig scherm
Ook het hoofdkantoor van de Rabobank Salland gaat verdwijnen uit dit pand aan de Singel in Deventer. Foto Henri Bruntink

Rabobank sluit kantoren in Bathmen en Keizerslanden

DEVENTER - Rabobank Salland sluit in de loop van volgend jaar haar kantoren in Bathmen en op winkelcentrum Keizerslanden in Deventer.

Ook vertrekt de bank aan de Singel in de binnenstad.

Het hoofdkantoor van Rabobank Salland verhuist van de Singel naar de Hanzeweg aan de rand van het Havenkwartier. Daar betrekt de bank eind 2012 één van de gebouwen in het nieuwe kantorencomplex Olympus. In de binnenstad zoekt de bank nog naar een nieuwe kleinere locatie waar mensen in de toekomst met hun bankzaken terecht kunnen.

De filialen in Bathmen en op Keizerslanden gaan dicht, zoals Rabobank Salland bank ook de deuren sluit in Wijhe, Olst, Heeten en Heino. In de vestigingen kwamen volgens de bank nauwelijks meer klanten, zij regelen hun bankzaken tegenwoordig telefonisch of via internet. Er blijven wel automaten op de locaties waar kantoren sluiten. Ook houdt de bank een ruimte om op 'inloopuren' mensen te kunnen helpen. De betrokken klanten van de bank zijn inmiddels per brief over de ontwikkelingen geïnformeerd.

Lees de brief van de Rabobank aan klanten over de sluiting van het kantoor in Bathmen (pdf-bestand) via de link onder 'Zie ook:' aan de linkerzijde van dit artikel.

  1. Voor het eerst erkent rechercheteam fouten in de Deventer moordzaak: ‘Je hebt toprechercheurs en mindere goden.’
    PREMIUM
    video

    Voor het eerst erkent recherche­team fouten in de Deventer moordzaak: ‘Je hebt toprecher­cheurs en mindere goden.’

    De recherche die in 1999 de moord op weduwe Jacqueline Wittenberg uit Deventer onderzocht erkent fouten te hebben gemaakt. Advocaat-generaal Diederik Aben van de Hoge Raad noemt delen van het onderzoek zelfs ‘geblunder’. Advocaat Geert-Jan Knoops, die de veroordeelde Ernest Louwes bijstaat, ziet inmiddels voldoende aanleiding om officieel te vragen om herziening van de twintig jaar oude en nog steeds geruchtmakende Deventer moordzaak.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer