Ralph Kleinbussink is Mr Senior Pride 2020. Hij zet zich in voor de roze 50-plusser: teveel homo's en lesbiennes gaan de kast weer in als ze hulpbehoevend worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralph Kleinbussink is Mr Senior Pride 2020. Hij zet zich in voor de roze 50-plusser: teveel homo's en lesbiennes gaan de kast weer in als ze hulpbehoevend worden. © FOTO HISSINK

Ralph uit Deventer vecht voor roze ouderen: ‘Ze gaan soms terug de kast in als ze hulpbehoevend worden’

Mr Senior Pride 2020Deventenaar Ralph Kleinbussink is eigenzinnig, altijd al geweest. Wist niet wat een homo was, tot hij als 15-jarige bij het COC binnenkwam. ,,Uit de kast gekomen? Meid, ik heb nooit in de kast gezeten.” Hij gunt iedereen die instelling. Maar weet tegelijkertijd dat de wereld zo ver niet is. De 61-jarige is door de ANBO en  het COC uitgeroepen tot de landelijke Mr Senior Pride 2020 omdat hij zich inzet voor de roze 50-plusser.

 1. Paniek in Deventer om tijdelijke 30-kilometerborden: politie controleert ruim duizend automobilisten

  Paniek in Deventer om tijdelijke 30-kilometer­bor­den: politie contro­leert ruim duizend automobi­lis­ten

  De Henry Dunantlaan in Deventer is hotspot in Deventer voor de flitsapparatuur van de politie die op snelheid controleert. Wie langs Brinkgreven rijdt is beducht op de flitscontainer of de busjes en zorgt dat de teller niet boven de 50 uitkomt. Maar toch is er dan ineens paniek op sociale media: ,,Er is een tijdelijke 30-kilometerzone: ik reed 50?” Is Deventer massaal op de bon geslingerd woensdagavond rond een uur of zes?

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Baudet reageert in Deventer op gevoelige Ausweis-uitspraak
  Play

  Baudet reageert in Deventer op gevoelige Aus­weis-uit­spraak

 2. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

Deventer