Ravage na frontale botsing in Twello; verkeer vanaf A1 muurvast

videoEen frontale aanrijding zorgt voor een totale ravage op de H.W. Iordensweg in Twello. De weg is afgesloten; het verkeer vanaf de A1 staat muurvast. 

Een van de twee bij het ongeluk betrokken auto's kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een tegenligger. Het was niet omdat de bestuurder wilde afslaan, aldus de politie. 

De bestuurders van beide auto's zijn onderzocht in de ambulance. Uiteindelijk bleken er geen gewonden gevallen. De auto's worden afgesleept. Het ongeluk zorgt voor een lange rij auto's vanaf de nabijgelegen snelweg A1. 

Volledig scherm
Ravage op de H.W. Iordensweg in Twello na een frontale aanrijding.Een van de twee bij het ongeluk betrokken auto's kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste frontaal op de tegenligge © Rens Hulman/News United
 1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
  PREMIUM
  VIDEO

  Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

  Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.
 2. Pingpongen in Deventer skatebaanpark doorslaand succes en krijgt vervolg
  PREMIUM
  VIDEO

  Pingpongen in Deventer skatebaan­park doorslaand succes en krijgt vervolg

  Een ludiek initiatief zorgde zaterdagavond voor spektakel en een bijzonder tafeltennissfeertje. Voor de gelegenheid was het indoorskatepark van Burnside in Deventer het decor van een ‘pingpong championship’. Tafeltennistafels stonden zelfs in de half-pipes. Een dj zorgde voor dampende muziek, lichteffecten, een rookblazer en publiek, dat met een biertje in de hand enthousiast om de tafels hing, zorgden voor een niet-alledaagse tafeltennis-entourage.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer