De twee vliegtuigjes die zaterdagmiddag rondvlogen boven Zutphen, Lochem en Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
De twee vliegtuigjes die zaterdagmiddag rondvlogen boven Zutphen, Lochem en Twente. © Jeroen Jazet

Reclamevliegtuigjes boven Zutphen en Deventer, maar zijn ze nou vóór of tégen vaccinatie?

Boven onder meer Deventer, Zutphen, Lochem en Vorden hebben twee vliegtuigjes rondgevlogen met een boodschap over vaccinatie. Op de sleep van het eerste vliegtuigje was te lezen: 'Waarvoor neem jij een booster?’ En op de sleep van het tweede vliegtuigje stond: ‘Vrijheid voor een prikkie?!’

3 reacties

 • M.C. Fels

  10 maanden geleden
  Reclamevliegtuigjes zijn altijd fout. Totale onzin om zoveel overlast te veroorzaken om je boodschap over te brengen. Reclamevliegen moet gewoon verboden worden. Ongevraagd drukwerk kun je zelf mijden, maar zo'n vliegtuig dringt zich aan je op. Teuge is sowieso al een bron van overlast voor deze omgeving. Dit kan er niet meer bij.
 • P. Visser

  10 maanden geleden
  Sterk punt J. Jansen!!
 • H.A.M. ter Braak

  10 maanden geleden
  Eén ding is wel zeker: Keizers is in ieder geval tegen het milieu. Want wie zo'n actie verzint met zoveel brandstofuitstoot, hecht meer belang aan de al dan niet-zinvolheid van het vaccin dan aan de opwarming van de aarde.
 1. Steekpartij in appartement in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’
  PREMIUM
  1

  Steekpar­tij in apparte­ment in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’

  Omstanders in de Geleenstraat in Deventer drukten op 20 augustus met een handdoek de forse wonden in de borst van het slachtoffer dicht. Hierdoor en door ingrijpen in het ziekenhuis ,,is het bij een poging tot doodslag gebleven’’, zei de officier van justitie vandaag tegen de verdachte. Het slachtoffer wilde de verdachte uit huis zetten waarna hij werd neergestoken, zo meent het Openbaar Ministerie.
 2. Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen
  PREMIUM

  Een reis door 120 jaar Go Ahead Eagles met als oogst: een elftal vol iconen

  Go Ahead Eagles maakt al 120 jaar deel uit van de voetbalgeschiedenis. Het begon op 2 december 1902, toen Han en Karel Hollander Be Quick oprichtten. De rijke historie die de club opbouwde, hadden de broers nooit voorzien. Grootheden als Jimmy Miller en Gerrit Niehaus droegen het roodgele shirt. En nog veel meer iconische voetballers zetten voet aan wal in Deventer. Een reis door twaalf decennia langs ontelbare elftallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer