Riool dat zinkgat veroorzaakte in Deventer 'kan er weer vijftig jaar tegen'

videoDe voorspoedig verlopen hersteloperatie van het riool in hun straat betekent niet het einde van de ellende voor de gedupeerde bewoners. Het gaat nog weken duren voordat twee gezinnen kunnen terugkeren in hun woningen.

Met het aanbrengen van een naaldviltkous zijn woensdag de lekkages in de rioleringsbuis onder de Jan Steenstraat in Deventer verholpen. Deze spoedingreep was noodzakelijk, omdat vorige week door grondverzakkingen twee woningen ernstig beschadigd raakten en tijdelijk onbewoonbaar zijn. Een derde woning vertoont lichte scheuren maar hoeft niet ontruimd te worden.

  1. Campagne voor Deventer kandidatuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Campagne voor Deventer kandida­tuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Deventer is serieus bezig met het binnenhalen van het WK tijdrijden voor merkenteams, officieel het World Championship Team Time Trial (WCTTT) geheten. Terwijl de gemeenteraad nog een definitief besluit moet nemen over de kandidaatstelling, maakt de ambtelijke organisatie inwoners van de Koekstad vast warm voor wat mogelijk komen gaat. Vandaag is een filmpje gedeeld waarin de stad een wielerfestijn met ‘honderd dagen aan side-events’ wordt voorgespiegeld.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4128 stemmen